Byggeklare tomter på Feset

Feset boligfelt er spesielt godt egnet til småbarnsfamilier. Tenk deg et boligfelt der du slipper å bruke bilen for å kjøre barna til og fra skole, trening, kulturarrangementer og barnehage.

Bratomter.no

Bygg din drømmebolig på Feset boligfelt i Bamble

Fra Fesetområdet er det gangavstand til barneskole, SFO, barnehage, storhall og innendørs skytebane. Det er bygget ny barnehage og SFO i forbindelse med utbyggingen av skolen på Rønholt. Det er også få minutter med bil til Bambles fineste skjærgård og rekreasjonsområder som Ivarsand, Valle og Brevikstrand.

Bratomter.no

Ferdig opparbeidet fellesarealer

På boligfeltet er det lagt inn fotballbane, lekeplasser og akebakker med flombelysning. Feltet er overtatt av kommunen når det gjelder vann, avløp, brøyting og annet vedlikehold.

Tomtene er ferdig planert

Tomtene leveres ferdig planert og klar for bygging av grunnmur. Vann og avløpsledninger blir lagt frem til byggegrunn, klar for tilkobling.

Kort avstand til Langrønningen
Feset boligfelt ligger bare et par kilometer fra det nye Langrønningen næringsområde med Biltema, Byggmax, Elkjøp, Cirkle K, Megaflis, thansen, Jysk, og Burger King for å nevne noen.

Du kan velge husfirma og bygge det huset du selv vil

Dette er et viktig moment når en skal sammenligne priser på boligfelt. Utskyting eller påfylling av masse, legging av rør og planering utgjør ofte en betydelig kostnad som mange andre steder kommer på toppen av tomtekjøpet.

Bratomter.no

Ta kontakt for visning

Kom og opplev selv

Vi har lyst til at du skal ta en tur ut til oss for å se nærmere på tomtene og de mulighetene feltet har å by på.
Det er først når du er i området at du kan få en oppfatning av terreng og hvilke hustyper som best passer inn.
Du er hjertelig velkommen til å avtale en uforpliktende visning med oss.